مقالات طب سنتي و سبك زندگي سالم مقالات طب سنتي و سبك زندگي سالم
|
رب گوجه ارگانيك اگري پلاس، اولين رب گوجه طبيعي تهيه شده از گوجه هاي ارگانيك (بدون سموم و كودهاي شيميايي) ميباشد و در كارگاه به روش سنتي توليد شده اند. همچنين اين رب گوجه طبيعي فاقد هرگونه مواد نگهدارنده و افزودني هاي غير مجاز مي باشد. از مزاياي ديگر رب گوجه فرنگي طبيعي اگري پلاس اين است كه بر خلاف بسياري از رب گوجه هاي خانگي در شرايط كاملا استاندارد و بهداشتي تهيه شده است و داراي سيب سلامت ميباشد. همچنين به دليل پخت مناسب و بسته بندي در شرايط خلا، ماندگاري و طعم رب گوجه فرنگي ارگانيك اگري پلاس بسيار عالي هست. از اين پس شما ميتوانيد با خيال راحت از اين رب گوجه طبيعي و بهداشتي در وعده هاي غذايي خود استفاده كنيد. اين رب يكي از مهمترين مواد غذايي است كه بايد در آشپزخانه داشته باشيد. علاوه بر اينكه اينكه رب گوجه طبيعي اگري پلاس، رنگ و تازگي گوجه فرنگي تازه را دارد ميباشد، تمام خواص گوجه فرنگي تازه در اين رب وجود دارد. تنها يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي طبيعي اگري پلاس، منبع بزرگي از آنتياكسيدان است و ميتواند ۳ تا ۶ درصد از نياز روزانه به آهن، پتاسيم و ويتامينهاي B را تامين نمايد. به طور كلي ميتوان گفت نه تنها خواص درماني رب گوجه فرنگي ارگانيك كمتر از خواص درماني گوجه فرنگي نيست، بلكه حتي در پارهاي از موارد بيشتر هم ميباشد. تفاوت رب گوجه ارگانيك با گوجه فرنگي كشت صنعتيگوجه فرنگي هاي ارگانيك با اينكه اندازه كوچكتري نسبت به گوجه هاي كشت صنعتي دارند، اما از لحاظ تغذيه اي غني تر از گوجه فرنگي هاي پرورشي هستند. يكي از معروف ترين مواد مغذي در گوجه فرنگي ها، ليكوپن است كه اين تركيب، رنگ قرمز گوجه فرنگي را ايجاد مي كند. ليكوپن يك آنتي اكسيدان حياتي است كه فعاليت ضد سرطاني دارد. اين تركيب به طور طبيعي در بدن شما ساخته نمي شود و بايد آن را از رژيم غذايي تأمين نماييد. مقدار طبيعي ليكوپن موجود در گوجه فرنگي ارگانيك از ساير ميوه ها و سبزيجات بيشتر است و نكته قابل توجه اين است كه بر خلاف ساير مواد غذايي خام كه حرارت بيشتر در آنها باعث تخريب ارزشهاي تغذيه اي در آنها مي شود، در گوجه فرنگي زيست دسترسي ليكوپن در زمان پخت افزايش مي يابد . بر طبق مطالعات اخير،گوجه فرنگيهاي رشد يافته با استانداردهاي ارگانيك، به طور چشمگيري در مقايسه با گوجه فرنگي هاي پرورش يافته با مواد شيميايي كشاورزي، حاوي فنول بالاتري هستند. گوجه فرنگي هاي ارگانيك در مقايسه با گوجه فرنگي هاي پرورش يافته حاوي ۵۵% ويتامين C بيشتر و ۱۳۹% فنول بالاتري مي باشند و همچنين فعاليت فينال آلانين آمينولياز نيز بيشتر است. طبع رب گوجه فرنگيبراي افرادي كه طب سنتي را دنبال ميكنند، توجه به طبع خوراكيهاي مختلف بسيار حائز اهميت است. نكته مهمي كه در اينجا بايد به آن توجه شود، اين است كه اگرچه طبع رب گوجه فرنگي مانند خود گوجه فرنگي، سرد است اما، از نظر درجه سرد بودن بسيار متعادلتر از خود گوجه ميباشد. دليل متعادل شدن طبع رب گوجه فرنگي نسبت به ماده اوليه آن، استفاده از حرارتي هست كه براي پخت و آبگيري رب گوچه فرنگي طبيعي استفاده ميشود.
ارزش غذايي رب گوجه طبيعي فرنگييك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي طبيعي، تنها داراي ۱۳ كالري و فاقد چربي است. اين بدان معنيست كه رب گوجه طبيعي و ارگانيك ، تاثير چنداني بر روي افزايش وزن و ابتلا به چاقي نخواهد داشت. يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي، ۲۴۴ واحد ويتامين A را توليد ميكند، بنابراين از جمله خواص رب گوجه طبيعي ميتوان به تاثير مثبت آن روي سلامتي چشم، توليد مثل و رشد جنين اشاره كرد. اگرچه ميزان ويتامين C رب گوجه فرنگي از گوجه فرنگي تازه كمتر است، اما باز هم يك قاشق غذاخوري از آن حاوي ۳/۵ ميليگرم ويتامين C است كه ميتواند تاثير مثبتي روي ايمني بدن انسان داشته باشد. رب گوجه ارگانيك همچنين منبع ويتامين K و چندين نوع از انواع ويتامين B است. هر قاشق غذاخوري رب گوجه طبيعي و ارگانيك داراي ۵ ميليگرم آهن است، بنابراين يكي از مهمترين خواص رب گوجه طبيعي ، تاثير بسيار شگرف آن بر روي عملكرد گلبولهاي قرمز خون است. يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي همچنين داراي ۱۶۲ ميليگرم پتاسيم است كه ميتواند در تنظيم ميزان آب و مواد معدني بدن بسيار موثر باشد.
https://salembazar.ir/product/agri-plus-organic-tomato-paste/
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : تیبابلاگ] [Weblog Themes By : tibablog.ir] |